Esspreió escrita

    1. Cerca informació sobre qui eren els Cucorba. Afegeix imatges, la seva història i tota la informació que trobis.
Cucorba és un grup mallorquí dedicat a l'animació infanti (cucorba vol dir gallina cega un joc infantil).
Actuen vestits de pallasos i el seu repertori es basa en cançons populars d'arreu dels Paísos Catalans i amb temes de creació pròpia.
 Caracteritzen els espectacles de Cucorba l’acció i el dinamisme; la força de les paraules i l’enginy per combinarles; l’esforç generós per despertar la curiositat del nin i relacionar-lo amb el món que l’envolta; la recerca de la participació; i la recuperació de formes antigues de comicitat, de l’humor fresc fet d’ironies subtils i de paròdies grotesques, dels materials que conformen allò que anomenam cultura popular: embarbussaments, endevinalles, vells refranys i jocs infantils, contes i rondalles, cançons i tonades, el sentit     ancestral de la festa... en un intent de familiaritzar els infants amb la tradició cultural del nostre país.
Resultado de imagen de cucorba

             2. Explica el que penses que hauries de fer, en el teu dia a dia escolar, per a millorar tant la teva actitud com el teu rendiment.
Posar mes interes a l'hora de escoltar dins classe, no xerrar tant.      
           3.  Explica què significa per a tu l'amistat, si consideres que tens bons amics i si tu et consideres un bon amic i per què. Quines qualitats ha de reunir la persona considerada amiga per a tu? Afegeix imatges que simbolitzin el que és l'amistat per a tu.

Me consider bona amiga per que si necessiten ajuda sobre qualsevol cosa jo sempre intent ajudar-los, i també si me conten alguna cosa que no pot sobre ningú ,no sol dir res.
La qualitat que ha de tenir una persona per tenir una bona amistat es  la confiança, si no hi ha confiança ses coses no se conten i llavors s'enfaden per que no li ha dit alguna cosa i ja se pensen que se fallen i coses aixi, sobretot quan mes confiança hi ha d'haver amb el temes es quan tens alguna cosa o intima i difícil de contar i no olis vols contar als teus pares i li contes a la teva amiga o amigues per que t'ajudin a arreglar-lo o solucionar-lo sense que ningú passi pena o passin coses dolentes.





Comentarios

Entradas populares de este blog

El meu moment

El Petit Príncep

Accentuació