Art dossier tema 7

Art dossier tema 7

   1. Cerca imatges d'una pintura dels següents autors i fes-ne un comentari segons el que hem estudiat. Escriu al costat de cada autor el nom de l'obra i l'any de realització:


        Manet: Édouard Manet (23 de gener de 1832-30 d'abril de 1883) va ser un pintor francès, reconegut per la influència que va exercir sobre els iniciadors de l'impressionisme.
Resultado de imagen de manet
        Degas: Hilaire-Germain-Edgar de Gas, més conegut com Edgar Degas (París, juliol 19 de1834-ibídem, 27 setembre de 1917), va ser un pintor i escultor francès.
Resultado de imagen de degas

        Van Gogh: Vincent Willem van Gogh (en neerlandès Sobre aquest so Vincent van Gogh(Zundert 30 de març de 1853-Auvers-sud-Oise, 29 de juliol de 1890) va ser un pintor neerlandès, un dels principals exponents del postimpressionisme.
Resultado de imagen de van gogh

        Cézanne: Paul Cézanne (Aix-en-Provence 19 de gener de 1839 - Ib. 22 d'octubre de 1906) va ser un pintor francès postimpressionista, considerat el pare de la pintura moderna, les obres van establir les bases de la transició entre la concepció artística vuitcentista cap al món artístic del segleXX, nou i diferent.
 Resultado de imagen de cezanne

Comentarios

Entradas populares de este blog

El meu moment

El Petit Príncep

Accentuació