Art dossier tema 7

Art dossier tema 7

1. Completa amb les principals obres de Gaudí:


       Obres per a la família Güell:
 Eusebi Güell i BacigalupiI comte de Güell (Barcelona 15 de desembre de 1846-ibídem 8 de juliol de 1918) va ser un industrial i polític espanyol, conegutprincipalment per ser mecenes de l'arquitecte modernista Antoni Gaudí

       Obres religioses: La pintura religiosa és aquella que té com a tema les representacions dels textos sagrats, especialment dins dels tres monoteismes.
 Resultado de imagen de obras religiosas

       Obres fora de Catalunya
Les obres fora de Catalunya d'aquest arquitecte s'adscriuen a la seva primera etapa, un període caracteritzat per la tendència historicista.
Resultado de imagen de Obres fora de Catalunya

  2. Cerca imatges i comenta-les breument:

     Casa Milà
La Casa Milà, anomenada popularment la Pedrera («planter» en català), és un edifici modernista obra de l'arquitecte Antoni Gaudí, construït entre els anys 1906 i 1910 al districte de l'Eixample de Barcelona, al número 92 del passeig de Gràcia.
 
Resultado de imagen de casa mila

    La Sagrada Família: La Basílica i Temple Expiatori de la Sagrada Família és una gran església catòlica romànica sense acabar a Barcelona, dissenyada per l'arquitecte català Antoni Gaudí (1852-1926).
 Imagen relacionada

     Palau episcopal d'Astorga:  El Palau Episcopal d'Astorga és un edifici neogòtic situat a la ciutatespanyola d'Astorga (Lleó). Va ser projectat per l'arquitecte modernista Antoni Gaudí, una de les seves poques obres realitzades fora de Catalunya. La seva construcció es va dur a terme entre1889 i 1915.
 Resultado de imagen de Palau episcopal d'Astorga:

Comentarios

Entradas populares de este blog

El meu moment

El Petit Príncep

Accentuació